• Varanje

 • Imate občutek, da je v vajinem zakonu prisotno varanje? Nikar ga ne prezrite!

   

  Varanje se po raziskavi ameriškega spletnega portala pojavlja kar v 88% zakonov. Kadar vam občutek pravi, da v vajinem odnosu nekaj ni v redu, tega občutka nikar ne preslišite. Prepričajte se, ali vas partner res vara ali ne. Nezvestoba nikoli ni nekaj preprostega, je težka in boleča izkušnja. Že samo občutek, da partner za vašim hrbtom počne stvari, ki jih kot partner ne bi smel, je neprijeten, neznosen in ubija. Nezvestoba v zakonu je tesno povezano z znaki varanja, ki jih nihče od partnerjev ne bi smel spregledati. Mi jih poznamo, zato vam lahko učinkovito pomagamo.

  Proces dokazovanja nezvestobe partnerja se začne z zaupnim pogovorom. Izkušena zasebna detektivka se bo z vami pogovorila, poiskala znake varanja in vzorce obnašanja, ki jih sami morda ne opazite. Na podlagi vzorcev obnašanja vašega partnerja bo nato našla način dokazovanja nezvestobe, ki bo za vas najcenejši in najučinkovitejši.

  Negotovost je potrebno rešiti zelo diskretno, osebno in strokovno. Za to so tukaj mi in naša zasebna detektivka, izvedena posebej za področje varanja oziroma partnerske nezvestobe.

  Kontaktirajte nas kadarkoli >>

   

  varanje