• O nas

 • Le strokovno usposobljen detektiv je dober zasebni detektiv

   

  Preiskovanje in zbiranje dokazov je kompleksen postopek, zato ga prepustite strokovnjaku s potrebnim znanjem, izkušnjami in strokovno opremo. “Imam več kot 17 letne vojaške izkušnje v kriznih območjih, tako doma kot v tujini. Znanja, ki sem jih pridobil v centru odličnosti v Natu prenašamo v vsakdanje življenje in primere s katerimi se soočam kot zasebni detektiv. Zato razumem vsako situacijo in vsak primer sprejmem kot osebni izziv.”

  Preden primer prevzamemo, se z vami v miru pogovorimo o okoliščinah problema.  Predstavi vam možne rešitve oziroma vam odkrito pove, v kolikor je vaš strošek najema detektivske agencije nesmiseln. Česar ne moremo izpolniti, nikoli ne obljubljamo. Za okvirno ceno detektivske storitve se dogovorimo v naprej in vas sproti obveščamo o napredovanju vašega primera.

  Kadar je potrebno, v svoj načrt vključimo tudi strokovnjake z drugih področij. Vedno samo preverjene in samo najboljše, za katere smo dobili priporočilo in garancijo na kvaliteto. Z nami sodelujejo pravni svetovalci, odvetniki, kriminalisti in tudi drugi detektivi, kadar je potrebna širša detektivska zasedba.

  Naše delo ni samo zbiranje, obdelava, posredovanje podatkov in informacij ter svetovanje, temveč uporabljamo celosten pristop k reševanju problema. Zato smo tudi uspešni.

  Naš zasebni detektiv vam bo na razpolago tudi potem, ko bomo vaš primer že uspešno rešili!

  Vizija

  Skupaj z ekipo izbranih strokovnih sodelavcev postati vodilni slovenski zasebni detektiv, ki s stalnim izobraževanjem in utrjevanjem ugleda skrbi za zadovoljne naročnike ter prepoznavnost doma in v tujini.

  Poslanstvo

  Vsem našim naročnikom pomagamo častno in predano.  Najvišja moralno-etična načela nas vodijo pri izvajanju diskretnih in najkvalitetnejših detektivsko-varnostnih storitev.

  Vrednote

  Strokovnost, znanje, stalno izobraževanje, poštenost, zaupanje, timsko delo, spoštovanje, diskretnost in zanesljivost so vrednote, s katerimi želimo opravičiti zaupanje naših strank in ugled detektivskega naziva.