• Protislušni pregled

 • Je vaša zasebnost ogrožena? Naš zasebni detektiv jo bo zaščitil.

   

  Ste opazili, da ima nekdo vaše zaupne podatke, pa nima pooblaščenega dostopa do njih? Se vam zdi, da o vas ve mnogo več, kot ste mu zaupali in tega ni mogel izvedeti brez nelegalnega poizvedovanja? To so pogosto zanesljivi znaki prisluškovanja, ki je protizakonito in se smatra kot hud poseg v zasebnost.

  Ljubosumni partnerji, zlasti v postopkih razveze, radovedni prijatelji in znanci, tekmovalni sodelavci, konkurenca, celo delodajalci in drugi se poslužujejo vohunjenja za osebami. Njihova oprema je zelo različna, običajno izredno majhna, zadostujejo pa že enostavni programi naloženi na mobilni telefon ali računalnik. Pred vohunskimi aplikacijami vas antivirusni programi običajno ne zaščitijo. V vaš računalnik lahko hekerji vstopijo tudi preko wifi povezave in sumljivih kod, ki jih dobite preko socialnih omrežij, elektronske pošte, ipd.

  Če se odkrivanja prisluškovalne naprave oziroma programa ne lotite strokovno in z ustreznimi instrumenti, lahko storilca le opozorite na svoje domneve in ta bo v trenutku spremenil svojo taktiko in zabrisal sledi svojega dela. A prisluškovanje se tako skoraj gotovo ne bo končalo. Vaša zasebnost, tako poslovna kot osebna, je ogrožena. Da se zavarujete, je strokovni protislušni pregled nujno potreben. Pri tem vam naš zasebni detektiv lahko zanesljivo pomaga.
  Nasveti, ki vam bodo prišli prav

  Pazite, kje se srečate z zasebnim detektivom. Sestanek mora biti na prostem, brez mobilnih naprav (telefona, tablice, računalnika, ipd.) in brez vozila, ki ga običajno uporabjate.

  Zasebnemu detektivu zaupajte čim več podrobnosti, ki vas skrbijo. Za pomoč pred srečanjem, razmislite o:

  • Kakšen je vaš sum in zakaj?
  • Kdo je osumljenec?
  • Katerih informacij se je po vašem mnenju nezakonito polastil?
  • Je za te informacije vedel še kdo?
  • Kje ste imeli te informacije spravljene? Ste jih posredovali tudi preko kakšne naprave, programa ali le ustno?

  Protislušni pregled naš zasebni detektiv opravi s posebej usposobljeno ekipo in s specializirano opremo. Potekati mora v strogi tajnosti. Svetujemo, da zanj ne izve nihče drug, razen vas. Postopek protislušnega pregleda namreč lahko traja več ur in v tem času lahko storilec napravo izklopi, zabriše sledi ali spreminja svojo taktiko, kar bi nam močno otežilo delo. Natančno, s tehničnim in fizičnim protislušnim pregledom bomo pregledali poslovne in zasebne prostore, vozila, računalnike, mobilne naprave in vozila.

  Na nas se lahko obrnete tudi za posredovanje v tujini ali če le želite nasvet, kako se pred morebitnim prisluškovanjem zaščititi.

  Kontaktirajte nas kadarkoli >>

   

  prisluskovanje
  fototovir: sloanreview.mit.edu